Categorie

De Herenkliniek breidt uit: Per 26 juli 2024 ook open in Rotterdam

Met trots kondigen we aan dat De Herenkliniek, dé kliniek voor een comfortabele vasectomie, haar succes voortzet met de opening van een tweede vestiging in Rotterdam (MC Hillegersberg)! Na een overweldigend warm welkom in Hilversum sinds onze opening in januari 2024, breiden we onze zorg nu uit om ook mannen in de regio Rotterdam te kunnen bedienen.

Het is nu mogelijk om vanaf 26 juli uw ingreep te boeken bij ons op de website!

Waarom Rotterdam?

De grote vraag naar onze diensten vanuit de regio Rotterdam, in combinatie met de langdurige wachttijden bij ziekenhuizen in de omgeving, heeft ons doen besluiten om uit te breiden. We willen onze zorg voor mannelijke gezondheid toegankelijker maken voor nog meer mannen in Nederland en verlossen van onnodig lange wachttijden. In onze nieuwe vestiging in MC Hillegersberg kunnen we mannen in de omgeving Rotterdam dezelfde hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht bieden die ze in Hilversum gewend zijn, zonder lang te hoeven wachten.

Wachttijden in Rotterdamse ziekenhuizen:

Uit onderzoek blijkt dat de wachttijd voor een vasectomie bij ziekenhuizen in de regio Rotterdam gemiddeld 100 dagen bedraagt. Dit vinden wij onnodig lang en kan leiden tot onnodige stress en frustratie bij mannen die een vasectomie overwegen.

Bij De Herenkliniek heeft u geen last van lange wachttijden:

  • U kunt binnen enkele weken terecht voor een consult en een vasectomie.
  • We streven ernaar om u zo snel mogelijk te helpen.
  • U hoeft geen maandenlang te wachten op uw ingreep.

Maak nu een afspraak!

Wilt u meer weten over vasectomieën of een afspraak maken voor een consult in onze nieuwe vestiging in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op via www.deherenkliniek.nl. U kunt ook online een afspraak maken via onze website: https://www.deherenkliniek.nl/afspraak-maken

We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in onze nieuwe vestiging in Rotterdam (MC Hillegersberg) per eind juli en streven ernaar dat de mannen geen langdurige wachttijd meer hoeven te accepteren voor een sterilisatie.

Plan uw afspraak

Binnen 7 dagen een afspraak

Binnen één minuut geregeld

Vrijblijvende intake

Inplannen

De Herenkliniek heeft als missie een vasectomie zo stressvrij en zorgeloos als mogelijk te maken.